Hej i kvällen!

Idag har jag ingått i en slags tomteverskad, hela dagen. Efter en hotellfrukost hos päronen, drog jag och M vidare till nästa by; där mina Svärföräldrar och Storan med familj bor. I år är det en sån där jul när allaalla kommer hem, det är fullt hus och taikons är fulländade kring julafton. När jag säger taikons, ja då pratar jag om min familj alltså. Mysigt som bara den och det fixas och grejas för fullt. Och idag har vi alltså varit hos Storan och julstökat, med allt möjligt. Jag tycker att det är så himla mysigt det där. Att hjälpas åt. En familj är som ett lag.

Efter fix och en lunch, drog vi norrut. Jag och M agerade julklappsrådgivare, gjorde några ärenden åt några älskade och shoppade även några plagg till Liten. Jag drömde inatt, igen, att jag födde. En pojke. Han hade en rosa-vit-randig pyjamas på sig. Så… nu har vi en rosa-vit-randig pyjamas, på riktigt. Men bebben är fortfarande kvar i magen. Det känns bra, alltihop!

IMG_7288

Och nu har vi landat hemma hos svärpäronen. Fått god middag i magen och ska precis sjunka ner i soffan och njuta av fredagkväll. Jag känner mig lite som mini-kissen på bilden. Trött, alltså. Jag var tvungen att tänka efter innan jag skrev vilken dag det var. Dagvillheten. Lika oundviklig som bekymmersfri och skön för kropp och knopp.

Hoppas att Du har haft en fin freeeedag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4