Idag är det lördag.

Och det känns tyyp som att jag inte varit levande i natt. Jag har sovit gott, med andra ord. Mannen väckte mig för frukost och sedan drog vi iväg. Det är såhär vi håller på när vi är hemma; åker hittan och dittan. Mellan päronen, storan, svärpäronen, härs och tvärs. Jag älskar att alla bor så nära varandra. M har precis dumpat mig hos mina föräldrar. Där jag möttes av en löpande pappa och Tore-hund (jag är inte alls avis, inte alls.). Och när jag öppnade dörren, då landade jag mitt bland en morgonrufsig mamma som var i full färd med julklappsinslagning. M, han har dragit iväg på ett bonusjobb som han fått i helgen här hemma. Väldigt fiffigt!

IMG_7298

En morgonsuddig jag, i mannens stora tröja som luktar han.

En lördag alltså. Ingen dålig en.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4