…själv får bestämma:

IMG_7758Ja. Då blir det fruktsallad. Till frukost, lunch, middag. Helst.

Ikväll hänger vi med svärföräldrarna. Äter fruktsallad så det står ut genom öronen, försöker gissa vart vi är på väg på 10 poäng, samtidigt som svärmor lägger fram det ena söta bäbismönstret efter det andra. Hon är en hejare på att sticka vilket vi tycker är väldigt lyxigt!

IMG_7763

Det är helt klart svårt att tänka på någonting annat än bäbis just nu. Särskilt nunu, när det är kväll och magen rör sig åt alla håll och kanter. Men annars också. Det känns att det börjar närma sig, även om det är bra många veckor kvar. Jag blir fort mätt när jag äter (villet jag iiinte är van vid), känner att det ibland är lite svårt att få åt mig andan (det är som en tryck liksom) och bäbisen sparkar med starka kickar, upp mot revbenen (aj). 1,5 kilo och 38 centimeter. Stora, älskade, Liten. <3 Visst kommer du komma ut genom en lucka? Precis som i drömmen.

Kvällsfunderingar.

TREVLIG HELG ÖNSKAR JAG DIG!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4