Har du sett Lotta på Bråkmakargatan?

IMG_7897

IMG_7898

Den där filmen när Lotta och hennes syskon är och röjer runt hos Tant Berg. Dom springer, hoppar och leker som galningar i hela huset, saker är här och där och gungstolen gungar fortfarande, fastän barnen gått hem igen. Tant Berg tar sig en lättnadens suck, sätter sig i den gungande gungstolen och ser sådär skönt trött ut.

Så. Känns det nu.

Idag har vi haft en familjedag. Hela klanen har vi varit, hemma hos mamma och pappa. Det har lekts, bastats, fikats, surrats och skrattats. Och det bästa av allt; Storasyster M gjorde palt till middag. Där var lyckan total och vi åt tills det stod ut genom öronen och min mage, den det tydligen bor någon i,  var hård som sten.

IMG_7861

IMG_7863

IMG_7864Palt med, nästan skämmigt, mycket smör. Och en liten dutt lingonsylt. Det är så hysteriskt gott. Det är det. Och att skåla i iskall mjölk, är definitivt min melodi. Älskar´t!

Något mer jag älskar. Det är min familj. Vilken skatt. <3

IMG_7886

Det är i princip omöjligt att få med hela familjen på en och samma bild. Man måste kunna backa aaaslångt. Och det går inte inomhus. Men ovan är i alla fall jag och två utav mina syskonbarn. Dom som känns mer som småsyskon än något annat. Jag blev moster när jag var fem liksom. Ja, du förstår.

Nu ska jag slå igen mina blå och ladda för en måndag. Inte vilken som helst heller. Den sista måndagen, för det här året. Så, nu sover vi.

GODNATT!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4