Hej i måndagskällen!

Idag har det varit full rulle här hemma. Näst äldsta syrran med familj packade sig söderut. Det är förfärligt långt emellan oss och det tycker jag är übertråkigt. Piteå- Stockholm, det, är för långt. Ändring ska det förhoppningsvis bli inom en inte allt för lång framtid.

Efter alla hejdå-kramar, pyste gänget iväg och jag satte igång med mitt mission för dagen; att ha det tipptopp till mamma kommer hem ifrån jobbet. Så, det har plockats, tvättats och städats. Jag har varit i heaven med andra ord! Huur kan man vara så städtokig?

Nåväl. Jag har inte bara städat och grejat. En solig promenad runt tommelmon och 20 min cykel + 24 minuter tabata ute i hardcore-gymmet, har jag också unnat mig. Svettbad.se 😉 bild (1)

D-vitamin. Lyx! Det kändes som en vårdag idag.

Ja, och nu sitter jag här med trötta muskler, i ett tokstädat hem. Ljusen brinner, brasan sprakar och det är alldeles lugnt här hemma… konstigt, när man under en veckas tid var så många, och nu är det helt plötsligt lugna gatan.

Och mannen, han är på jobb. Jag låtsas att jag är lite hockeyintresserad ibland och snokar på tv:n. Men, jag avskyr att se på tv. Ja, det är det tråkigaste jag vet. Typ. Så, jag sitter istället och nästan drunknar i bilder. Håller på med en årsresumé. Det är svårt alltså… dom senaste sju månaderna är lite som en dimma på något vis. Svårbeskrivet, helt enkelt.

Men, jag ger mig inte. Jag tycker om att blicka tillbaka och minnas, för att sedan lämna och blicka framåt. Så…. jag ska fortsätta med mitt pyssel här.

ÖNSKAR DIG EN SKÖN KVÄLL!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4