Nu är det lördag.

Och vi är uppe tidigt. Ja, för att vara lördag och jullov. Men tanken är att komma iväg, och hinna köra så mycket som möjligt i dagsljus. Vi har haft underbara veckor här hemmahemma, men nu längtar jag hem. Precis som det ska vara. Vi har haft julveckor fyllda av långa sovmorgnar, massor av mat, en gnistrande julgran och en världsmysig fikaträff med finaste vännerna. Och en mage som växt så det knakat, massa familjehäng, tommelmorundor och många besök i det där hardcore-gymmet. Ja som du hör, veckor fyllda av precis sånt som jag älskar.

IMG_8118Och fredagskvällen igår. Den blev kronan på verket. God mat och massa skratt. Jag somnade som en prinsessa och vaknar idag med samma känsla. Vilken oändlig lycka det är att ha en sån fin familj. <3


IMG_8119

Marängsviss med hemmagjord chokladsås och minimaränger. Barnsligt gott!

En sista brakfrukost väntar. Sedan drar vi, mot norrnorr och en ruskigt spännande vår! Om några veckor kommer det vara lite onödigt spännande. Men kanske mer om det i ett annat inlägg.

HA EN FIN LÖRDAG!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4