Vilken härlig söndagmåndag det här är.

Jag njuter av att ha M näranära. Om några veckor kommer vardagarna att se allt annat än så ut. Men vi tar inte det nu, det tar vi då.

Vi drog av ett tabata-pass här hemma, innan lunch. Jag är galet nöjd över att ha orkat/orka hålla igång träningen såhär, särskilt när man läser om allt bra det kan föra med sig. Men jag ska inte sticka under stol med att det känns skillnad på att träna nu och att träna opreggo. Titeln ”smidigast på jorden”, är definitivt inte min i nuläget.

Efter lunch hoppade vi in i pärlan, som tog oss till Luleå. Ett köp av en finfin spjäsäng, ett byte av några julklappar, inhandling av jag-vet-inte-vad-men-mannen-har-något-projekt-på-gång och ett stop på ica maxi. Där hittade vi massa bra, men iiiinga tullisar. Vad i Göta Petter!?

Och nu har vi landat hemma. Vi byter roller. Jag lagar middag och mannen står och sätter en deg. Så gullig så jag dör lite, men jag försöker att hålla minen. Middagen är i ugnen och jag hoppas att jag inte dödat den med salt som jag haft en förmåga att göra senaste tiden. Efter vi ätit ska vi baka tillsammans. Jag längtar redan till kvällsfikat!

IMG_8198

IMG_8199

NU är maten klar!

TJINGELING!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4