Ikväll har jag varit på date.

På yatzydate alltså. Jag är megatacksam över att ha grannar som är goda vänner. Att bara kunna ta med sig, sig själv, ett paket frusen mango och gå en trappa upp. Känna sig varmt välkommen, få yatzysällskap, äta den nya favoriten och prata livet. Älskart!

IMG_8220

IMG_8223

Mannen ringde precis och sa att han var påväg hem, att kvällens hockeymatch-sändning gått bra och att han skulle köra försiktigt hem. Vi har varit ifrån varandra i 8 timmar och jag längtar ihjäl mig efter honom. Det pirrar i magen på tanken av att han stiger innanför dörren snart. Älskade känsla, nykär fastän vi är ”gammgifta” som syrran sa i helgen. ”Gamm” kanske är att ta i men. Inom en vecka och ett par dagar börjar en utav vårens prövningar. När vi kommer vara ifrån varandra betydligt mycket längre än 8 timmar i stöten. Så, jag ska pussa sönder honom under den kommande veckan. Bunkra upp liksom (synd att det inte funkar så). Prövningen, den ska vi klara. Du lär märka vad jag pratar om så småningom. Nu blundar jag för den och njuter av nuet istället. En rätt så bra grej; att njuta av nuet.

En tisdag alltså. Och nu är det redan kväll. Den där tiden, som går så fort och långsamt, på samma gång.

GODNATT!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4