IMG_8241

Kvällen har varit god.

För både kropp och själ. Det där träningspasset som jag skrev om i morse, svettades igenom. Totalt  blev det visst fyra varv, plus en tabataplanka som final. Kittlande dödsskönt i musklerna! 😉

Och sen kom vännerna, lagom till att vi preciiis hade hoppat ur duschen och jag gjort något slags försök att kleta på lite svart på ögonfransarna. På grund av eftersvettningen så fastnade ingenting, det for överallt men inte där det skulle. Om någon brydde sig? Nope. Det är det som är så härligt med riktiga vänner. <3

Vi har kvällsfikat tekakor och varm choklad med vispad grädde och kanel. Själen sjöng Oh, happy day! och att nu få krypa ner i sin säng med en gräddtäcke i magen, det gör vem som helst gott. Tror jag. Men så är jag tokig i grädde också, har alltid varit och kommer nog alltid att vara. När jag var liten så fick jag alltid en egen kaffekopp hemma hos farmor. Inte med kaffe i alltså….

IMG_8242

Så, denna onsdag avslutades med träning, vänner och kanelgrädde. Jag klagar inte. Ohnej.

GODNATT!

Kram/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4