Och nu är det visst kväll igen.

Idag har jag haft en ypperlig preggodag. En kort sväng på skolan. Hem igen, och massa vila tillsammans med Maja-hunden. Det är guld värt att kunna ha såna här dagar, när man känner att det behövs. Eftersom jag är min egen chef liksom.

Mannen, han jobbar mestadels hemifrån den här veckan, så jag har njutit av att ha sällskap idag, fastän han kanske inte haft tid att ge fotmassage eller så, så har han ändå varit nära. En lunch med tända ljus och en bugg på vardagsrumsgolvet, till vår nya favoritlåt, hann vi i alla fall med. Vardagskärlek.

Det har tvättats och tvättats också. Ser lite ut som, jag vet inte vad här hemma. Fönsterna är totalt igenimmade, så utifrån ser det nog ut lite som den där scenen i Titanic, du vet… Och sen har jag suttit och kollat på Liten i magen-bilder ifrån hela preggoteten. Och visst har den växt, den där kaggen!

IMG_5359

För 11 veckor sedan.

IMG_8684

Idag.

…båda fotona tagna under endorfinrus, dvs efter ett träningspass. Idag var det så skönt att träna, jag kände mig stark! Lite knasig känsla att göra plankan och tänka som vanligt; Sug in naveln mot ryggraden och än hur jag spänner och spänner så hänger det ju liksom en bäbis där. Lilla knyte vad du får kämpa tillsammans med din träningsgalne morsa. <3

Du är lång och väger rätt mycket nu också. Närmare bestämt 43 cm och 2 kilo. Alla dina fem sinnen fungerar. Du sover rätt så mycket nu, men har dina vakenperioder som är ooomöjliga att missa. Dina inre organ fortsätter att mogna och dina lungor förbereder sig inför din riktiga andning. Den som du ska använda här ute i stora vida världen. Den där världen, som längtar efter Dig.

En onsdag. Med lite allt möjligt. En vardag helt enkelt.

HA EN FIN KVÄLL!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4