Idag slog det mig.

Ja, här har man gått en herrans massa veckor och undrat vad det är som pågår egentligen. Nu har jag det! Jag är gravid. Jag har ett liv i min mage. Jag bär på ett liv. Jag ska bli mamma. 

Det är ju helt galet!?

 

IMG_8902

Okej. Bilden är ifrån i söndags. Det är inte sol idag, inte lika kallt, jag hade en annan mössa på mig under dagens promenad och ingen älskad man på nära avstånd. Men annars. Sådär ser jag ut nu. Inte min vanliga spegelbild precis. Men jag känner mig så stark och vacker. Inte alltid, men för det mesta.
Och innanför den där jackan, som jag undrar när den ska säga STOPP! Nu pallar jag inte mer!!! , är det ett tickande hjärta. Inte bara ett, två till och med. Mitt. Och Litens.

Liten rör sig så mycket och med såna starka och stora rörelser, att det på riktigt gör ont. Det knäpper i revbenen när småfötterna trycker emot. Försöker jag hålla handen för, i ett försök att stoppa en spark…Då trycker det där lilla livet bara ännu lite hårdare. Åh, lik mamma. Säger mannen, med det där leendet som får mig att bli pirrig i knäna.

Jag förundras. Över livet. Det som är och det som växer inom mig.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4