Kaaan klockan bli sju nån himla gång?

Den här dagen har sett ut typ som gårdagen. Ja du vet, preggonad (aah! ett nytt ord. preggo + promenad = preggonad), rapportskrivande (jag var som kola i huvudet idag, jag hade ju för tusan just kommit på att jag var gravid. TACK C för att du är så förstående.<3) och traskande hem i kylan och tagande av den där sköna, sköna sucken när man kommer innanför dörren. Jag dök under filten och somnade bums. Vaknade sådär übersnygg med håret i megaruffsig knut och dreglet fasttorkat på kinden. Gött.

Sen gasade jag igång ett träningspass. 9 övningar, tre varv. Första varvet 60 sek/övning. Andra varvet 45 sek/övning. Tredje varvet 30 sek/övning. Hela tiden 15 sekunder vila mellan övningarna. Mellan varven, så mycket vila som man känner är lämpligt. Jobbigt men härligt! Imorn blir en lugnare dag, för då ska jag ut på resande fot. Tjohoo! 

IMG_8954

Så väskan står förberedd. Packad och klar. Nästan i alla fall.

IMG_8957

Jag tänker att… med en vit blus, med vackert virkad spetsringning, och den nya favvokoftan (klicka HÄR om du vill se hela!). Då kommer man långt!

Ååh. Nu är det mindre än en halvtimme kvar. Sen, ska jag iväg på ett efterlängtat besök. Träffa något underbart vackert och nyfött. Jag är avundsjuk på mig själv.

Fintisdag alltså.

HA EN SKÖN KVÄLL!

Kram/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4