Och nu är jag hemmahemma.

Så himla skönt. 

IMG_8984

IMG_8986

Förutom en kvällspromenad med Tore-hunden. Så spenderar jag kvällen såhär; i soffan, bland kuddar och mjuka filtar. Och med ett glas nypressad apelsinjuice i handen. Jag mår sådär oförskämt bra. Lite bruten i ryggen efter timmarna på bussen (dåligt med utrymme, ihoptryckt Liten = iiinte skönt) bara. Extra skönt är det därför att vila med kuddar som stöd ifrån alla håll och kanter.  Att komma hemhem och bara vara i rollen dotter. Det blir man aldrig för gammal för. Jag är så tacksam för mina älskade päron, som kom sladdades som två leenden när dom mötte upp mig i eftermiddags.

Och alla ni, som kikar in här… Ni gör mig så glad och er är jag också så tacksam över! Hejarop, peppande och rara ord här och där. Dom där små spåren, som gör så mycket. Alla borde få ha en hejjaklack som Ni! Tack.

-Hejja Er! <3

Allt gott!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4