Den här dagen har varit som en hel vecka.

I viloväg alltså.

Jag lyckas nog aldrig koppla av såhär när jag hemma i lyan. Där hittar jag alltid på någonting att göra, fastän jag säger att nä, nu ska jag vila. Springer runt med nån vattenkanna, sladdar med dammsugaren, tvättar, bakar, lagar…. sånt jag älskar, men som också är skönt att ta paus ifrån. Okej, dammsugaren….den tar jag aldrig paus ifrån. Och ikväll firar vi här hemma; dammsugarmunstycket pajjade igår (paniiiik i två städomaners liv. Jag syftar på mig och mamma.), men idag har vi lyckats få tag på ett nytt precis likadant, förstååår du lyckan? 😉

Nåväl.

Det har varit en god dag. På alla sätt och vis. Mycket vila och också en skön dos av motion; en långpromenad och en sån där cykeltur där man absolut inte kommer någonvart men ändå svettas som bara den. Och ett par tabata-intervaller för axlar och coren. Ljuvligt!

IMG_9031God dag, som sagt. Torsdagsmys, varma mackor med svampstuvning på. Mmm..

En riktig balsam-för-själen-dag. Den behövs inför morgondagen…!

MÅ SÅ GOTT!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4