Nähä…

Det kändes inte hejbaberiba den här måndagen heller. Jag vet inte men, jag har så förbaskat svårt, där i stunden när vi ska säga hejdå och pussa sista pussen, att lyckas tänka det är bara några dagar så ses vi ju igen. Det hjälps inte. Jag kan inte tänka så, där och då. Då känns det bara kattpiss och jag vill bara dra täcket över huvudet och storgrina. Direkt efteråt brukar det kännas lite bättre. Och en stund senare, ännu lite bättre. Och när det är tisdag, då är det ju snart fredag. Typ så.

Men idag. Sitter jag på en buss och jag känner verkligen inte för att storgrina här. Så jag får öva på det där jag inte är så bra på; stänga inne känslorna. Det får går bra det också. Himla pissochskitochblä.

IMG_5442Jag vill dansa bugg till vår favoritlåt, på mattan i vardagsrummet. Med Dig.

Bit ihop. Jag ska klara det här. 

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4