Åh, nu vill jag stoppa tiden igen.

Jag mår så förbaskat bra när jag får vara tillsammans med M, jag njuter av varje sekund. Idag har vi bland annat varit ute på en promenad, i snöfall och en kämpande ljusgul sol. Och sedan har vi varit iväg till ett ställe som vi båda älskar att åka till, eftersom människorna där är oss nära hjärtat, och fått snusa på en alldeles purfärsk liten miniman som kommit till världen. Så vacker. Och dom blivande päronen, jag och mannen alltså, satt som två förstelnade och kunde liksom inte sluta säga Åh titta! Nämen titta nu vilken söt min! Åh. 

Och nu har vi lördagsmys. Lyan ser ut lite som det garage mannen än så länge bara kan drömma om…. verktyg och slipdamm i hela hallen…och ett skötbord som håller på att ta form. Emellanåt äter vi tacos och jag mumlar om att jag måste klicka hem lite mer bäbiskläder i minsta storlekarna och samtidigt känner jag mig alldeles nipprig. Ja, jag fattar liksom att det kommer behövas städas efter att mannen är klar med det där skötbordet. Precis… ett par, små, hästar kanske inte riktigt är på rätt sida hagen… men det har jag väl aldrig påstått heller 😉

IMG_9369

En lördagkväll hos oss.

Hoppas att Du har haft en bra dag och får en lika bra kväll!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4