Ny dag. Nya tag!

Ja, så är det faktiskt!

IMG_9508

Du vet den där tekniken som jag oftast inte förstår mig på…..innan jag skulle stänga av datorn igårkväll så stod det sådär (kolla ovan). Alltså. Han är ju bara för bra för att vara sann, min småspökande man där nere i södra norrnorr. Ord som gjorde att jag kunde somna som en prinsessa.

Och idag startade jag dagen i ottan, för att äta halva frukosten, fixa lite inför dagen och sedan köra ett intervallbaserat styrkepass. Jag tycker det är urtråkigt att träna utan mat i magen, bränslet fattas ju liksom då. Så när jag träningsdejtar med mig själv på morgnarna, då gör jag hellre såhär; kliver upp tidigare än jag måste, tänder ljus och tar det lugnt och sedan trycker jag på någon hysteriskt peppande musik. Och bara kör!

Nu sitter jag här. Svetten rinner, jag är endorfinhög och ska precis ta och äta andra halvan utav frukosten, för att sedan traska mot det där rummet som jag och vännen sitter instängda i om dagarna. Idag ska jag vara asbra på att skriva rapport, har jag bestämt!

IMG_9510 IMG_9511

Onsdag!

Det känns…. mer än bra.

HA EN BRA DAG!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4