Och idag är det torsdag!

Hallelujah.

Jag och liten har börjat dagen mycket effektivt. Det vädras, sängkläderna är urdragna och täcken och kuddar ska få bli sådär kalla och fräscha och dofta vinterkyla. Mattorna är också redo att bli utkastade och lunchlådan är fixad och klar. Den där halva frukosten är äten, morgonträningspasset är tränat och nu väntar andra halvan av frullen. Sen blir det klassträff. Föreläsning alltså! Men det känns festligare än så, det var så himla längesedan vi hade en helklassföreläsning, så jag längtar verkligen efter min fina klass.

IMG_9522

En morgon i lyan, där jag bor.

Jag började förresten dagen med att stortjuta. Syrran hade lagt upp nån slags film på fejjan med en massa foton från senaste åren. Jag svämmade över av lycka och tacksamhet över mina älskade familj, så ett stortjut var verkligen på sin plats. Det var bara så. Jag är så tacksam över det här som händer hela tiden…. livet liksom.

Vänner!

-ta hand om er och ha en strålande torsdag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4