Jag är en funderare.

Utan tvekan.

Men det har jag ju sagt förut.

Just nu sitter jag och fnular på och konstaterar att oj, vad en lördagkväll kan se annorlunda ut från människa till människa. Många sitter nog och ser melodifestivalen. En del är på någon fest nånstans och kanske dricker alldeles för mycket alkohol eller alldeles lagom eller ingenting. Någon ska sova hos sin kompis för första gången i livet. Någon är på date. Vissa jobbar. Någon föder barn. Någon dör. Någon vet inte var den ska sova i natt, om det blir tunnelbanenergången där eller där. Bara det blir någonstans, så är det bra nog. Någon sörjer. Någon gläds.

Det är olika. 

Min lördagkväll har först bestått av viloläge och middag. Brödpaketering, lite mer vila och sedan veckans sista träningspass. Ett TRX-pass tillsammans med en älskling-tjock mage, med en bäbis i.

IMG_9687

Och nu äter jag kvarg, bombad med frusna hallon och kokos. Jag njuter av att kunna göra, precis som jag vill.

Livet är jobbigt alltså. Så fantastiskt vackert och makalöst bra, men inte för alla. Och det, gör ont i mig när jag tänker på det. Att det ska måsta vara så olika.

Att någon inte vet var den ska sova inatt. Medan den andra funderar på om kvällsduschen ska toppas med duschkräm med citron- eller blåbärsdoft.

Ta hand om er. Lova det.

GODNATT!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4