En känsla jag aldrig tröttnar på.

Att komma hem, släppa väskan precis innanför dörren. Att två steg senare, trampa av sig dom där mammabrallorna, byta till dom skönaste fladderbrallorna och sno ihop håret i en ostyrig tofs som står på sniskan. Och där, mumla för sig själv Aah, hemma. Skönt. 

Det har varit en produktiv eftermiddag. Jag och projektkompanjonen/fina, fina vännen, har jobbat på med rapport  och dessutom haft världens bästa möte med vår handledare som gjorde oss så peppade. Snart, snaaart är vi klara. Med det som bör vara klart 21 maj. Yeah på den alltså! Jag avslutade dagen i rollen som pianofröken, så roligt! Och nu, är det inte mycket kvar innan jag checkar ut och säger hej till ledighet med fullt fokus på Liten. Det känns galet, på alla sätt och vis.

IMG_9790

Och nu har jag ätit En middag för en. Övervägde, när jag aptrött landade innanför dörren, om jag inte bara skulle öppna frysen och trycka i mig ett gäng kärleksmums. Men, det kändes för wild and crazy för att vara jag. Så jag snodde ihop en quinoasallad, med spetspaprika, körsbärstomater och avokado i. Till det, stekt kycklingfilé. Som var kryddad med alla möjliga kryddor, klickade över ett par skedar crème fraîche för att få lite krämig sås. Och under tiden det puttrades så strösslade jag i hackade soltorkade tomater. Dom ger sån god smak. En enkel, mättande och god måndagsmiddag helt sonika!

…den kommer följas av viloläge. Liksom förra måndagen är jag vid det här tiden så trött att jag storknar. Men, det är ju inte så konstigt, när dagen började aptidigt och har tuffat på sedan dess. Så, med en liten skål frusen mango på magen ska jag ta kväll. En sak bara! -Alla ni som lämnar spår här och där, med gulliga och peppande ord… jag blir så himla glad och varje ord värmer hjärtat så. Tacktacktack. Rara ni.

En måndag alltså. Ja, precis så.

Hoppas, hoppas att du har haft en bra dag!

-om inte, så kommer det ju en ny chans imorn faktiskt. Lyx.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4