Så var det visst kväll igen.

Idag har det varit en så skön dag. Solen sken på näsan när jag traskade till högskolan och det gjorde mig alldeles lycklig. Vädret har minsann inte varit särskilt uppiggande sista tiden. Men idag fick vi föraningar om vad det är som komma skall…vårvinter är en ljuvlig årstid. Jag fantiserar om att sitta ute mot en vägg, med solen i ansiktet och en kopp varm choklad i handen och sucka och säga åh kära nån vad skönt. Snart så!

bild 1

Trots att det var sen eftermiddag så var det fortfarande ljust idag. Jag kunde inte låta bli att gå ut på en eftermiddagspromenad. Är så himla glad att jag fortfarande kan, både vardagsmotionera och träna, det är ingen självklarhet någonstans.

Och nu är det alltså kväll. Och jag tar det lugnt, lugnt. Lufsar runt här hemma, i fladderbralla och med tröjan sådär uppdragen så att jag ser den där söta lilla foten som försöker ta sig ut genom bestämda sparkar.  OS är på, på TV:n och nu verkar det vara konståkning. När jag skruvar på TV:n (åh. min mormor sa så, ”skruva på”) är det typ bob eller något annat som jag inte är sådär suuuperintresserad av… Nåja, jag klarar mig rätt så bra ändå! Rätt så.

VÄNNER!

må så gott ikväll!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4