Åh, säger jag bara.

IMG_0415

Och konstaterar att det inte är en dag för tidigt som jag påbörjar min Liten-ledighet. Jag känner hur himla bra jag mår av det här. Känslan av att äntligen få kunna koppla bort såna där måsten och bara få chans till att njuta av sista, sista tiden på preggoteten, den är underbar. Vänta och njuta, med en lagom otålighet på toppen. Ja, än så länge är den lagom i alla fall. Så fort M kommer hem igen så kommer jag säkerligen bli lite småtokig och påbörja operation vräkning- hyreskontraktet har gått ut. Ta mig inte på orden. Okej?

IMG_0422

Nu laddar jag, helt enkelt. Och ska fylla dagarna med sånt som ger energi.

Idag har jag varit nere på stan och ätit lunch med ett gäng efterlängtade. Personer som sedan i somras har en varsin plats i hjärtat. Såna människor som ger energi och kärlek, klappar på magen med glittrande ögon, säger att jag ser ut som en nyponros och lämnar söta presenter, kramar och säger Lyyycka till nu! 

En mysig stund som jag är så glad för.

IMG_0419

Liten fick en mössa. Alltså, kolla. Förstår du hur gullig han, ja just det-eller hon, kommer vara i den?

Kram/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4