Och idag är det en alldeles ny dag.

Tänk, sån lyx!

Jag lämnar pruttgårdagen bakom mig och gläds åt att få vakna till en fräsch måndag med en sol så stark att rullgardinen var tvungen att dras ner liiite, lite under Litens frukost i sängen. Ljuvligt. Och pappan är hemma idag och vi skrattar åt detta ljuva småbarnsliv. Jag vaknar av minsta lilla gny under nätterna, pappan sover som klubbad. Men han försöööööker verkligen att vakna. Och nu håller listan på citat och konstiga ageranden på att bli lång. Ofta vaknar M på natten i ett ryck, med ögonen i kors och ytterst sovande, och säger Vad sa du älskling? Eller som igår morse, då vaknar jag i ett gapskratt… då ligger M och håller om bibeln i sömnen. Inget fel med det , nä inte alls. Men han tjuras med att övertyga mig, fortfarande sovande, om att jag minsann har bett han om den….. nja, knappast. Och i morse vaknade han i ett ryck, tidigt, tidigt. PASSA!!  väste han åt mig. Vad ska jag passa för något? frågade jag. AMNINGSKOPPEN!! ….

-Åh. Älskling. Den var du och tömde för flera timmar sedan. Nä, den ska vara här någonstans! ,sa han och började puffa och leta under täcket.

Alltså…. åh. Han är för fin, min man.

IMG_2425

IMG_2434

IMG_2436

IMG_2452

Frukost i ett kök som badar i sol. Stor gröttallrik och äggmacka. Med en Liten som myser i skön babysitter, med både massage och musik i, och  snackar sitt egna språk. Efter en stund hägrade mys i knät hos pappan. Åh, jag bara ääälskar det här.

Att vara mamma.

Nu väntar förmiddagsrace här. Liten sover sin lur och då gäller det att passa på att greja.  Typ tvätta, dammsuga och prova på något efterlängtat.

GOD MÅNDAG!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4