Halloj!

Vi har torsdag här idag. Du med? Ja, tänkte väl det.

Torsdag med sovmorgon. Vaknade av en morrande liten varelse som gjorde allt han kunde för att väcka sin vaaansinnigt trötta morsa. Men dom där morrningarna är rätt effektiva, så jag vaknade. Till slut. Och dagen startades med frukost för stor och liten. Och nu har vi precis kommit innanför dörren för lunchtime, efter två timmar på traskande fot. Oj vad man går och går nu alltså, utan att man tänker på´t. Det är ju himla mysigt att gå med barnvagn! En långpromenad med både minimannen och Torehunden som sällis. Jag är alldeles mör i kroppen nu. Äääälskart!


IMG_3277 Medan pastellkungen fortfarande sover, ska jag passa på att äta lunch ute på altanen. Alltså, hur bra får man lov att ha det egentligen? Ooh som jag njuter.IMG_3278

Näpp. Det där var två ord för mycket, min lunch får vänta några minuter…. lillchefen ropar på mig!

MÅ SÅ GOTT IDAG!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4