Det spelar tusan ingen roll alls.

Om man jobbar, har semester, har sommarlov, pluggar eller är Liten-ledig.

Fredag är alltid fredag. 

Den dagen är alltid så förbaskat härlig, tycker jag!

Min fredag började med en bäbis som fullkomligt höll på att krypa in genom skinnet på mig. Mysprinsen. Och på andra sidan hade jag den älskade, kaminvarma mannen som höll om mig. Inatt var det en sån där hela gänget myser på 120 centimeters bredd-natt, igen. Jag överväger att kasta ut storsängen hemma i lyan och köpa en mindre. Japp. Att somna och vakna med dom där två, tätt, tätt bredvid mig. Det finns inget bättre.

IMG_3312

Idag är Liten stencool i jumpsuit som pappsen shoppat åt honom. Den detaljen är väääldigt viktig. Den är ifrån pappa, inte mamma! Baara pappa.

IMG_3319 IMG_3317 IMG_3314

Dom där två alltså. Det finns ingen vackrare syn. Här hade dom puss- och kramkalas innan pappan skulle dra iväg på jobb.

Ja. Helgen knackar på, igen. Galet vad tiden går fort, alltså! Mannen har vi knappt sett till på hela veckan, men snart så. Det väntar en helg här hemmahemma med hela Lilla familjen samlad. Jag längtar.

Så idag är det fredag och solen skiner, som bara den. Jag och Liten hänger ute på altanen och blir nästan kokta här innanför glasdörrarna. Som om vi inte var svettiga nog efter den där långlånga traskarrundan, som jag nog bara gått snabbare och snabbare för varje dag. Idag dessutom med världens träningsvärk, efter gårdagens träningspass. Det känns ungefär som om jag blivit skjuten med en pikadoll, ett kott i varje skinka. (Har börjat kötta på mina träningspass allteftersom. Tjoho!)

IMG_3348

Han har rätt soft stil den där lilla minimannen. Det må jag säga.

Nu sover Liten i sin vagn igen, jag är nyduschad och så fräsch så. Redo att ta emot världens bästa B. Ska på stuberten skynda mig att baka ett gäng chokladmuffins, som vi kan fika på till kaffet. Vårens första altanfika. Helt underbart. 

IMG_3357

Är helt kär i dom där brallorna. Sköna som pyjamasbrallor!

Hörrenini!

– hoppas att ni har en fin fredag. Och- Trevlig helg! <3

Kram/lillafrun

 

 

 

G-VMBJT57ZE4