Nu är det kväll.

Skönt faktiskt. Den här dagen har jag känt mig lite smått moloken. I samma veva som jag bestämde mig för att den här dagen minsann skulle sparkas igång, så bestämde jag mig för att den nog inte alls behövde göra det. Ibland är det ju bara så, man kan omöjligt vara på topp jämt.

Är jag bara människa?

Japp.

Mannen har varit hemmavid idag och jag har verkligen njutit av det. Han bäddade ner mig och Liten, så vi sov två långa och härliga timmar under filten. Ja, för mig var dom långa. För Liten är två timmar mer en liten nap. Det gjorde susen. Eller en början till susen. Ett träningspass brände vi av också, älskar effekten av träning. Droppande svett och jädrar-anammakänsla. Och den där stadsrundan utgjorde också en del av susen. Rundan som till slut blev alldeles strålande solig. Hemma igen åt vi middag, hade en skön stund i soffan och nu har jag slutligen kommit in från en kvällspromenad med mina älskade.

Där har du min dag. Helt underbar, absolut. Jag kommer lägga mig med en bra mycket bättre känsla än jag vaknade med. Susen är gjord, så gott det gick idag. Men den här måndagen. Ja. Den har varit lite moloken. Det får vara så. Det är helt okej.

Är jag bara människa?

Japp.

IMG_4033lkkll

Godnatt!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4