Det blev en fin skärtorsdag, det här.

äöläöl

Altanhäng. En tommelmorunda med barnvagnen, fylld av en älskad. Påskkärringar som plingat på dörren, åkandes på kvast och med överfylld kaffepanna. Korvgrillning, Torehunden gjorde aaaallt han kunde för att få sig en korvsnärt. Ett överkroppspass utomhus, tillsammans med M som sa ignorera, det är ingen mening du ligger där och grinar! . Första mötet mellan Liten och mostrar och kusiner, så vackra möten att jag blev alldeles fladdrig i hjärtat. Och nu, är mysbrallan på och Liten är pyjamasklädd och redo för natten. Morsan säger det inte högt, men känner också sig rätt så redo för natten och kudden. Men innan kudden och det där, så ska jag äta en hög med hallon som jag har här, precis bredvid mig. Jag ligger uppe på mitt rum, på min säng. Bara jag. Hör röster surra sådär på ett alldeles lagom avstånd. Huset är fullt av familj. Liten är omringad av kärlek. Här mår jag bra. Det gör jag.

äöl IMG_4193ölklök IMG_4223öl IMG_4234ölIMG_4259mm

Ja. Det blev en fin skärtorsdag, det här.

Allt gott!

Kram/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4