Nu känner jag sådär igen; att ni ju nog nästan borde tröttna på att läsa om hur häääärrrrligt det är här. Men. Jag kan inte hålla mig.

-Jag njuter så det står härliga till (som mamma skulle säga!)!

IMG_4936Idag fick jag sovmorgon, Liten charmade gänget en trappa ner. Där en brasa sprakade och en syrra bakade ut det där kalljästa brödet, som kunde ätas varmt till frukosten. Himla mysigt! Efter frukosten masade jag mig ut i förrådet, hardcoregymmet. Med en lätt klump i magen, då jag visste att det skulle bli apjobbigt. Knäpp? Ja, det kan man kalla mig. Cykelpasset blev grymt i alla fall. Och klumpen förvandlades till en jädrar så bra jag är-känsla.

Lunch och sånt. Sen drog vi iväg till smultronstället här på jorden. Sommarstugan.

Jag och syrran gick långpromenad längs med den vackraste vägen jag vet, den som ligger alldeles intill havet. Tittade jag åt det ena hållet så glittrade det vackra blå, och tittade jag åt det andra hållet var marken fylld av vitsippor.

Det. var. så. vackert.

IMG_4971

IMG_4960IMG_4956 IMG_4955

Det där stället, sommarstugan. Det ligger mig varmt om hjärtat. IMG_4943 IMG_4942Nu står du högst uppe på toppen av sommarlöprundan. Vackert, va?
IMG_4939

Det var första gången Liten traskade på denna väg. Men han gillade den. Mycket.

IMG_4978

På vägen tillbaka stannade vi och sååg på vitsipporna… vi plockade inte en endaste en faktiskt….. Liten stod i diket och väntade. Torehunden satt insnårad i buskarna, stackarn.
IMG_4977

Jag?

Jag ylade vårskrik och krälade på marken. Inget konstigt alls. IMG_4976

Karlarna?

Dom gjorde sånt där karlgöra, la ut bryggan för sommaren och sånt.

IMG_5002 IMG_5015 IMG_5021

Det är nog svårt att förklara för Dig varför den här dagen betyder så mycket för mig. Helt enkelt mysigt att vara nära familjen, träffa morbror, vandra längs min favoritväg….

Och ikväll kom moster M och hälsade på  här hemma också. Så mysigt. Och Liten blev överförtjust. Vill du se hur han såg ut?

Okejdå.

IMG_5066_wm

Ett leende ingen av oss kan få nog av. Han är i en klass för sig den där lilla miniprinsen. Så är det bara.

En torsdag. Men inte som vilken torsdag som helst. För mig.

(Och sa jag att pappa håller på och eldar upp hela bastun, nä men typ, för att vi ska kunna kvällsbasta? Maaaj gadd. Dom här dagarna alltså. Hjärteasken fylls på.)

Kram/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4