Idag firar vi.

tjohooDet är ju fredag, ju!

lkljHur vi firar?

Vandrar morgonpromenad tillsammans med tuppen. Den minsta prinsen pyjamasklädd och nerbäddad i mjukaste voksin. Frukost, kaffekopp ute i hammocken och med mysiga planer inom räckhåll. Vi har en liten miniman i familjen som fyller år. Och såklart, vankas det kalas ikväll. Så underbart!

lkjl

Och jag, jag har träningsvärk i hela kroppen. Får mjölksyra av att masa mig upp för trappen. Förrgårdagens överkroppspass och gårdagens cykelrace har minsann satt sina spår. Jag älskart!

ölkölk IMG_4557ljlkjlSå idag är det fredag. Och som du ser på bilderna, är jag kär. Ja, inte bara i mannen och Liten. Nä, i något så ytligt som i ett par skor.

Men du ser väl!?

Dom är som två karameller på fötterna. Och! Det är faktiskt inte vilka skor som helst, det där. Det är det inte.

IMG_4565

Näpp.

Det är en gåva från mig själv, till mig själv. En jädrar så bra du pluttade ut Liten-present. 

Ett high five till mig själv, kan man säga. För att jag klarade det där som jag både var så överförtjust över att få genomgå. Och samtidigt livrädd för. Förlossningen alltså. Men jag klarade det ju. Och dom där turkosa vårkaramellerna blev en fin och rolig morot till mig själv.

Sån är jag. Tänker, känner och gör. Med hjärtat. Men är även smygkär i det där ytliga också. 
kljlkj

En kalasfredag, helt enkelt.

Smått pajjade muskler, sol på himlen, vårskor och ett 5-årskalas i sikte.

Kan det bli bättre?

FIN FREDAG TILL ER!

-allihopa!

Kram/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4