Jag skulle behöva ett hejjahejja, kom igen nu!

Jag hade ju en tidsplan för den här dagen. Om den sprack? Ja, det kan man säga. Jag har fortfarande två väskor att packa och en lya att städa. Och på toppen av det är jag trött som en gnu.

Sånglektion i morse. Hem och direkt kasta mig över en Liten som jag hade hunnit börja längta efter sådär ohyggligt mycket. Han ville gosa med mamma, äta och sen sova igen. Så då passade jag på att sticka ut i spåret. Idag firade jag Litens 2-månaders dag med en längre löprunda. Innehållande den där mördarbacken, den som jag tänkte på i varje värk under förlossningen. Trots att jag var så ofantligt svettig när jag sprang, så frös-rös jag av tanken och tillbakablickarna som blixtrade framför ögonen på mig. Backen var över i ett knyck. Och jag kände mig stark. Väl hemma igen plågade jag mig igenom en tabataplanka och hoppade gladeligen i duschen sedan. Världens skönaste känsla!

IMG_6032

Dubbla sporttoppar och amningsinlägg. Det gäller att hålla grädden på plats….. haha!

En lunch och sedan stack hela familjen ner på stan. Snabbt in på min favoritbutik och köpa en finfin present; till någon som betytt så otroligt mycket för mig det senaste året. Min barnmorska. För dit drog vi sen, på efterkontroll. När vi mötte kära morskan utbrister hon Du strålar, och man kan inte ens ana att du varit gravid! . Vilka ord. Och jag fick klartecken att jag nu kunde träna och göra preciiis vad jag ville, hoppaskuttaspringaskutta, typ..(för det har jag ju inte redan börjat med…..;)). Ja, allt såg bra ut- underbart!

Efter morskan blev det en minisväng på stan. Lillemannen har växt och bad om ett par vita bodys i större storlek. Såklart han skulle få det. På sin 2-månaders dag och allt. 2 månader alltså. 6450 gram tung och 61 centimeter lång. Han är krallig, vår lilla miniman. Som vi älskar Dig. <3


IMG_6059

Och nu sover en Liten. Med mysfiltar och gosedjur härs och tvärs. Han njuter. Det hörs. Och det finns ingenting som gör mig i så god sinnesro som då, när jag hör och ser att han mår bra.

Annars? Jo. Vi åker hemhem imorn. Igen. Yes, det ska pysslas med lite olika saker. Och klockan är efter nio och jag är så trött att ögonen går i kors. Men här ska städas och packas. Imorn ska vi ut på utflykt!

Äsch. Det är bara att bestämma sig. hejjahejja, kom igen nu!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4