IMG_6281

Kan en dag börja bättre, än med synen av dom där två tillsammans; en morgonruffsig, skäggstubbig man och en minibuspojke? Nä knappast.
IMG_6295

high five!IMG_6313

Söndagen började tidigt, tidigt. Liten lekte på vackra, ända-sedan-M-var-liten-gamla bäbistäcket, vi åt frukost med bland annat Skogs-Hildas goda bröd och tittade ut genom fönstret och konstaterade att söndagen såg lovande ut. Och det hade vi ju himla rätt i. En stund senare var jag, svärpäronen och dom där två älsklingspojkarna ute på en skön söndagspromenad.
IMG_6317

Och här stannade vi. Och tittade. Och jag drömde mig bort…. det här kommer att bli en bra sommar.
IMG_6319

Grusvägar och jag. En lysande kombo. I sommar kommer jag att ha en alldeles egen. Ja, typ. Och nä, jag har inte tid att berätta om det nu. Vi tar det senare!

IMG_6330Söndagen verkade redan tidigt i morse, lovande. Och helt riktigt, det var den ju. M drog visserligen iväg efter lunch. Jobbuppdrag. Men jag och Liten vägrade deppa för det. Vi drog till Storan. Pussade på Litens mormoster och kusiner. Och sedan drog vi vidare, mot mamma-mormor och pappa-morfar. Och där var älskade vänner, som fick träffa minimannen för första gången. Glädjetårarna sprutade på den ena. Minimannen log allt han hade, för att liksom säga Iiinte vara ledsen! 

Älskade Liten.

Ja och sen har vi varit på ännu en promenad. Ätit underbar mammalagad mat. Och nu ligger jag och myser bredvid en liten som sover. Kvällssolen är magisk utanför fönstret. Och jag blir så springsugen att jag håller på att kolavippa. Men, jag ska nog lyckas hålla mig i skinnet. Men däremot måste jag nog gå ut en sista gång för idag, bara vända näsan mot solen och andas in. Djupt. Och andas ut. Lugnt.

Jag längtar efter M som en kär-typ i tidiga tonåren. Är det riktigt klokt alltså? Jomen. Jag tror det. Jag tycker ju om han så himlamycket liksom. Har alltid gjort. Sedan första gången jag såg honom, för sisådär 11 år sedan…

En söndag. Som inte bara verkade lovande, den var det också. Och solen? Ja, den skiner fortfarande. Och kvällen är bara här, inte förbi. Det gäller att njuta. Nu.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4