Tjohooo!

…ja, så lät det när det var över. För under tiden, ja då var det väl inget tjohoooande att skryta med. M var min PT idag. Under morgonen när jag försökte pressa ur honom vad vi skulle träna idag, så sa han bara fundera inte så mycket! 

IMG_6353

Vi började med att njuta av den här vyn, i 2 sekunder. Sen uppvärmningsjogg… och då fattade jag vad som väntade. En backe. Och inte vilken som helst.

IMG_6362

Precis färdig. Himmelskt skönt. Efteråt, alltså.

Backe. På tre olika vis.

1. Halvlånga intervaller, inte riiiktigt maxhastighet.  5 armhävningar på toppen, jogga ner, kör på direkten. 5 ggr.

Pussa på Liten.

2. Korta intervaller, explosivitet, det snabbaste vi hade. 10 russian twist på toppen, jogga ner, kör på direkten. 5 ggr.

Pussa på Liten. Klunka vatten.

3. Final. Lite längre intervaller än första blocket, så snabbt vi bara kunde. 10 armhävningar på toppen, jogga ner, kör på direkten. 5 ggr.

Pussa på Liten. Klunka vatten. Tjohooo!

IMG_6364

IMG_6365

Armhävningar. Och okejdå, jag hade fått vila lite för att orka gör den där endaste, enda. Tänka sig vad jag kämpar för dagboken… 😉 ”Halvlånga” , ”korta” … det säger inte er så mycket. En lång backe för mig, kanske är en kort backe för dig…

Men i alla fall. Så skönt att släppa kontrollen, att bara lyssna på någon annan. Min PT peppade bra; Kom igen! Snabba fötter! Fortare!  (där och då ville jag bara slå honom. Men nu tycker jag nog att han är rätt ok igen!)

IMG_6363

Liten stod säkert parkerad på mitten av backen. Han var världens bästa hejjarklack!

Sen pallrade vi oss runt, den där tommelmorundan, och vidare hemåt. Åt mellis och invigde sedan det nya trädäcket utanför bastun. En kaffefest blev det!

IMG_6371

Och ikväll ska jag och M ta en kvällsbastu. En date, ju! Mormor får vara barnvakt en stund. Vi är på lagom långt avstånd ifrån Liten.  Jag längtar!

Allt gott!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4