Jag är fäääääääärdig!!!

IMG_6960

Fjärde året på musikhögskolan. Aspreggo, nymamma, att vara heelt Liten-ledig… och allt vad jag hunnit med. Samtidigt som studierna rullat. Svårt att förstå att allt det där går att få ihop. Med vill man något tillräckligt mycket, då kommer man långt, tänker jag. Men ja, jag är stolt över mig själv. Det får jag vara. Nu är jag i mål. För den här gången. Obeskrivligt skönt, och jag har nog inte riktigt förstått det än. Med det kommer nog. Ikväll ska vi fira. 

IMG_6957-e1400769893580

IMG_6967

Så nu kan jag säga det där ordet jag längtat efter att kunna säga. Fäääärdig! 

Och ända sedan jag kom hem för några timmar sedan, så har jag tänkt att jag skulle lägga mig och vila, för att vara pigg till ikväll. Jag har varit helt hysteriskt trött idag. Trots mannens försök att ge mig en koffeinkick i morse. Jag bara måste visa dig…

IMG_6947…en fusk-latte, mocka, eller vad han nu sa att det var. I alla fall. Förstå att han ställde sig där i ottan och skummade mjölk och grejjade. Det finns ingen som han.
IMG_6969

Men nä. Jag har inte lyckats vila en sekund. Först ville jag såklart mysa järnet med den minsta här i familjen. Och när han somnat så drog jag åter igång projektet ”garderobsrensning”. Nu är tre stora kassar, fullproppade med kläder, utrensade. Mina garderober och mannens garderober är städade. Alla tre gringos väskor, tokfulla med kläder för en hel sommar, är packade. Baltanen är städad. Och sen har jag fixat lite inför kvällen…. det står ett gäng bord och stolar ute på gräsmattan. Ljuslyktor som är beredda att tändas. Och ett gäng grillar som snart ska få visa vad dom går för. För som sagt, ikväll ska vi fira. Och inte bara jag, Liten och mannen. Vi blir flera.

Så nu börjar det, sommarlovet. Och sommaren som jag tror kommer bli alldeles, alldeles underbar.

Tjohoooo!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4