Vi hade inflyttningsfest här igår.

IMG_7495

IMG_7496

Med dom bästa päronen i världen. M´s och mina, alltså. Dom som alltid ställer upp, i vått och torrt. Med alltifrån att låna ut en badrumsmatta till att bjuda oss på middagar till ja, vad än vi behöver, känns det som. Vi är tacksamma för dom där fyra. Ja, det är vi.

IMG_7498

Så igår var det dags för oss att bjuda igen, tänkte vi. Till förrätt åt vi kantarellstuvningsfyllda krustader. Och tillvarmrätt, en utav mannen specialitéer; risotto med god rökt skinka, svamp och morötter. Precis som min farmors risotto. IMG_7510Och till efterrätt serverades sommarens första rabarberpaj. Vi gjorde en specialare där, blandade två recept och det blev faktiskt dubbelt så bra. Vaniljglass till, såklart. 

IMG_7517

En god lördagkväll, för både hjärta och mage.

IMG_7516Torehunden mådde också gott.

Och idag, är det äntligen söndag! Och första juni, vilken grej. Klockan har passerat 11 för en stund sedan…. monsterloppisen är med andra ord öppen. Och här sitter jag!? Inte bra. Mina älsklingspojkar väntar på mig och är redo för en galen morsa, virravrrandes runt på loppis. Jag längtar.

Ha en fin veckans sista dag-dag! 

Kram/lillafrun 

G-VMBJT57ZE4