Måndag. ca 7 snoozningar. Men sen tog jag mig upp. Jag visste redan igårkväll att det nog inte skulle kännas helt självklart, det där valet mellan morgonrock eller träningskläder, menar jag. Så jag hade förberett mig och lagt fram allt som skulle på kroppen, i en hög ute i hallen. Masade mig upp. Och när Liten slumrade morgonvila i sällskap med pappan, så öppnade jag dörren ut. Morgonsol och fågelsång. Löprundan var allt annat än en dans på rosor. Men jag fortsatte springa. Och springa. Förbi ån och kyrkan och upp på den gulliga grusvägen. Längs med långa vidder av lägdor och senare förbi tunnbrödfabriken och över ån igen. Och genom byn som var påväg att vakna och turen avslutades med 500  meter backe. Sen, var jag hemma igen. Rätt tokslut. Men nöjd så in i bängen.

IMG_7623

Alltså. Fräsching.IMG_7624

Jodå. Efter lite vatten så! Klev ut på gräsmattan och körde ett kort men svidigt corepass  och efter det- solhälsningen ett par gånger. (För den som vill; 8 minuter core. 45 sek rak planka/ 15 sek vila + 45 sek fällkniven/ 15 sek vila. Det var ett varv. Kötta på i ett svep, fyra varv. Jag törs lova att det kommer att kännas!) En dusch och sedan frukost under äppelträdet. Med en sovande bäbis och en fin man bredvid.

IMG_7625

IMG_7633IMG_7635

Den här morgonen var en sån som jag har fantiserat om tidigare i vår. Och nu fick jag en sån. Eller fick och fick- jag fixade en sån.

Hoppas att du har haft en god morgon!

– om en stund svarar jag på en läsarfråga om något som ligger mig hatkärleksvarmt om hjärtat.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4