Idag är det torsdag, va?

Jag hade tänkt skriva dagbok igårkväll, men efter en dag av kroppsarbete, matchande med ätartider för lilla minimannen och en lång pw på kvällen. Så var jag visst tröttare än jag själv visste om. Somnade samtidigt som Liten nattades. Jag före honom. Sedan låg vid där. Tätt, tätt. Bästa stunden på hela dagen. Ingenting annat kunde störa.

Så idag vaknar jag, kors i taket, före väckaren. Kring 05 någonting. En dags blomsteruppdrag till och sedan är det helg och sommarlov för resten av sommarmånaderna. Två dagars arbete får räcka för den här morsan i sommar!

Och..

Titta här, vad jag den här tidiga morgonen är extra glad för…

IMG_7711

Kaffemojängen. Den är här nu.

Ja, någon pajjade ju kaffepressen för ett par veckor sedan. Och det har druckits alla möjliga konstiga espresso-latte-kaffe-grejer. Men nu är den här, kaffe-räddaren-i-nöden; Moccamastermojängen! Mannens fyra veckor för-tidiga födelsedagspresent. Han är överlycklig (jag med). Och går och klappar på den stup i kvarten och brygger kaffe på livet. Åååh, jag är en sån snäll fru, alltså.

Det bästa är att jag också får ta del av hans present. Ja, det hade jag ju räknat ut såklart. Man får väl inte vara dum!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4