Och så blev det söndagkväll.

I köket lyser kvällssolen in och bredvid mig har jag en Liten som sitter och tittar på mig med stora, blå ögon. Jag tänker fatta mig kort. Dom där ögonen missar jag nämligen så liite det bara är möjligt utav.

Söndag. Plock och fix i huset. Tvätt har tvättats och hänger nu ute på den i kväll-uppsatta tvättställningen.Örterna mår gott i sina nya stora krukor. Och vi har haft besök idag också. Men innan dess hann vi med en pannkakslunch ute i trädgården. Pannkakor gjorda på massor av ägg, en banan, ett par matskedar kvarg och grahamsmjöl. Supergoda och matiga! Sedan kom efterlängat besök. M´s ena bästa kompis. Och jag fullkomligt älskar att se M tillsammans med hans närmsta, närmsta vänner. En kaffekopp och en bit mörk choklad till eftermiddagsfika. Och vips var det middagstid och vi var inte superduper hungriga så det blev en lätt couscous-sallad med massa halloumi och ett par ägg till. Ikväll har jag mest bara varit. Gått barfota i gräset och drömt och funderat. Kvällssolen är helt underbar här på gården. Och den toppades med ännu mer besök. M´s gulliga morfar är här ifrån Norge. Tillsammans med hans A som jag gillar så. Hon känns lite som min egen mormor gjorde. Så ikväll har dom varit hit och kikat. Och vips var det två till som blev kära i detta hus. Mm… livet alltså.

Bildregn ifrån dagen kommer här…

IMG_8233

IMG_8232

Basilika och timjan. Doftar himmelskt! IMG_8239IMG_8211IMG_8217

Pannkakor med grädde och varma hallon. En hårdbrödmacka med prickig korv till också, såklart,

IMG_8213

Och så M och J. Titta så dom njuter, va!

IMG_8219IMG_8220

Liten har fått ännu en idol…IMG_8222

Och  genom kökrsfönstret, precis nu, ser jag en snygg man som tränar ett tabatapass som hans fruga körde häromdagen men som han själv missade och tar igen i detta nu.

IMG_8235

Han är fin, den där mannen. Och vyn runtom honom. Ja. Den är jag helt och hållet förälskad i. IMG_8237

Så fort M är klar ska vi, alla tre, gå ut på en kvällspromenad tillsammans. Avsluta veckan genom en sån där runda där vi hinner prata om allt mellan himmel och gjord. Precis en sån behöver jag nu.

IMG_8240

Mina blommor börjar frodas och jag älskar det!

Något annat jag älskar, det är min tacksamhet till allt jag har. Det finns mycket jag inte har, men jag väljer att fokusera på det jag har. Och det är mycket. Det är inte alla som är tacksamma och det gör ont i mig att se. För den skull säger jag inte att jag är bättre än någon annan. Men jag tycker det är så skönt att känna tacksamhet. Och det  gör livet så mycket lättare.

Nä. Kvällspromenaden är här. Allt gott till Dig och jag önskar att du haft en fin helg!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4