Det blev kväll.

Och jag konstaterar. Att det inte kommer vara några som helst problem att somna när jag lägger mig på kudden. Om en stund. Ja, jag tror nästan att jag tänker göra Liten sällskap, redan nu.IMG_9024

Det blev en middag. Och en långpromenad. Innan vi var hemma ifrån den hade jag och mannen illhågat varandra att vi nog skulle köra ett tabatapass när vi kom hem. Med ett fång rosa lupiner och en sovande Liten, ramlade vi in genom dörren. Lagom blöta och fräscha. Det var lika bra att köra vidare. Startade tabatatimern och körde igång. Det kändes tungt, till en början. Benen var lite som två telefonstolpar. Men vi kom igång efter några minuter.

IMG_9022

Mitt i passet kom världens bästa päron. Mina älskade päron. Med sig hade dom den vackraste rosenbuketten ifrån trädgården. Dom sa kör på ni, vi väntar! . Pappsen var snäll och bytte musik ifrån den vi hade råkat sätta på; Litens avslappningsmusik…. och när Liten vaknade hade han en puss- och kramsugen mormor mitt framför näsan på sig. Så vi, Jag och M, hade helt plötsligt barnvakt, kroppen var på g och vi körde järnet. Hoppade sedan gladeligen in i en varm dusch. Fräscha igen, bjöd vi på det nybakta brödet, färskpressad apelsinjuice, det där goda kaffet från nya kaffemojängen. Och allt var så gott.

IMG_9029Liten, han passade på att ta sig ett kvällsbad. Mitt på kökgolvet, med publik. Han älskade sin publik och bjöd på det ena leendet efter det andra. Han skrattar högt nuförtiden. Och gör roliga, pajas-aktiga ljud. Som om han förstår att vi tycker det är roligt. Våran älskade lilla miniclown.

IMG_9003_wm

Mamma-mormor, Torehunden, Liten och Pappa-morfar. Så mycket kärlek i ett och samma foto. Liten försöker så koncentrerat att klappa Torehunden, att ögonen nästan går i kors. Älskade, älskade Liten.

Jag säger godnatt nu. Och tack för idag. Jag kommer somna gott, med magen invändigt ombäddad av morotsbröd. Och hjärtat varmt av en helt vanlig vardagskväll med mamma- och pappasällskap. Sånt som gör att jag älskar att bo här; förrutom att det är sagolikt mysigt och vackert. Vårt sommarhemma.

Godnatt!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4