Midsommardagen.

Lite som nyårsdagen, på något vis. Sådär lugn och skön och kravlös. Att bara vara är helt okej, liksom. Liten och jag har sovit och myst under filten.

IMG_9500

Ser du mysbäbisen? Trasorna ska vara överallt. Gullunge! 

Och det blev visst inte bara en långpromenad idag, både jag och M kom iväg på varsin springtur också. 7 km för mig, samma runda som igår. Regnet höll mig sällskap, luften var syrerik och det gick lätt. Finns det någon bättre känsla? Bra avslut på en grym träningsvecka. IMG_9508Att sedan få landa i en dusch och vid ett middagsbord så gott att vi mm:ade högt. Wow.

IMG_9515

Och efterrätten! Den där glassen jag kärat ner mig i. Det där märket.. alvesta? Ikväll provade vi en ny sort, inte bara vanlig vanilj, utan en gräddkola-variant. Alltså…. prova!

IMG_9517

Nu ska vi traska in till stugan bredvid. Till moster och morbror. Det vankas prisutdelning…. veem har vunnit den där tipstjosan i år nu då?? Spänningen är oliiidlig. IMG_9521

Midsommardagen. En goding.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4