Det är lika härligt, varje fredag.

IMG_9821

IMG_9828IMG_9832

… med fredag, alltså! Att vakna till nystädat och vaser, som idag är fyllda av mannen-plockade blommor. Vi äter frukost och funderar på vad dagen kommer att erbjuda.

Igår, då hade vi torsdag. Städade, fixade lite här hemma. M grejsade i trädgården, stod på rangliga stegar och klättrade i höga björkarna och sånt. Sa ingenting till mig förrän efteråt… smart drag. Sedan gick vi på promenad, handlade med oss vårrullar ifrån dom där gulliga thailändska tjejerna som sannerligen kan sin sak, dom som står utanför ica, och gick sedan vidare till Mäjadalen. Där åt vi god lunch och hängde med ett gäng glada sommarlovare.

IMG_9840

Liten, han hade full uppmärksamhet från alla håll och kanter.

IMG_9842

Lilla minimannen som minsann inte tänker ligga ner i vagnen om han inte har lust. Han vill sitta. Ja, helst hoppa…. han som var pytteLiten för ett par månader sedan. Igår fick han sitt lystmäte. När det gäller hoppningIMG_9872

IMG_9874_wmAlltså. Minimannen, du som har eeexakt likadana fossingar som pappan, ska du gå vid ett halvår också? Kaaan du inte vara mammas minibäbis läänge, länge? Nä, det är klart. Du vill hoppa och skutta, precis som mamma och pappa!

Som den lyxiga pricken över i:et, blev vi hembjudna på middag till mina päron. Och till efterrätt frossade vi i jordgubbar. Sedan åkte vi hem, till vårt älskade sommarhemma. Somnade i en trött hög, alla tre. Tätt, tätt intill.

Idag vaknar vi alltså till fredag. Och konstaterar att det är samma visa varje fredag. Det äär en sån bra dag. Det bara är så!

Önskar Dig en fin fredag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4