Vad är det för en dag? Jo, det är en vanlig dag! Nej, det är ingen vanlig dag för det är våran bröllopsdag- Hurra hurra hurraa, hurra hurra hurraa!

IMG_1056

Mannen kom in och sjöng i morse. Med bäbis och en god frukostbricka och pussar. För idag, är det vår bröllopsdag. Och den där mannen, han jag kallar för M och älskling och han som är pappa till min son. Han, han slutar aldrig att överraska mig med sitt vackra hjärta.

2 år. Och för precis ett år sedan, på vår allra första bröllopsdag, så fick vi tecken för det här

IMG_1058Bäbis. Ett plus på stickan, med andra ord. Kära nån vilken pirrig och omvälvande dag det var. Känslorna var så stora att vi hade svårt att förstå. Det var både helt underbart och helt makalöst läskigt, på samma gång. Men nu, ett år senare och med bäbis i famn, finns det inga som helst tvivel på att det är det bästa som hänt oss. Liten är livet för oss.

IMG_0828_wm

Älskade M. Tack för att jag får vara din fru och njuta livets alla dagar med just dig. Det finns ingen, ingen som Du. Vad vore livet utan dig? Det törs jag inte ens tänka på. Du är allt för mig.

IMG_0883 IMG_0892

Love you.

IMG_4280mindre

Tänk, vilken tur att det blev vi. En gåva jag kommer tacka för, varje dag, livet ut. Att han är så mycket min att jag får kalla honom för min. Att jag är hans fru och den han ler sådär ögonglimmande mot. Den han är kär i. Det är jag. Tänk att vi vågade satsa och släppa det vi stod och höll i för stunden. Att vi lät hjärtat bestämma och kanske inte göra det som verkade mest logiskt eller som var det allra schystaste mot dom vi hade nära då. Men vi tog steget, vågade släppa det som inte kändes rätt och satsa på vad hjärtat sa. Det blev vi och kommer för alltid att vara så. Tills döden skiljer oss åt.

Han är den jag vill dela livet med. IMG_4591

IMG_4029

Idag firar vi. 2 år som gifta.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4