IMG_1604

En kväll. Vid smultronstället. Mamma. Pappa. Jag. M. Och Liten. En sommarkväll. Så vacker.

Jag och mannen var först ute och sprang. Mitt livs snabbaste till-Berghamn-och-tillbaka-kilometrar. 7 stycken. Jag har aldrig sprungit så fort. Ibland bara blundade jag och lät benen springa. Galen känsla när kroppen bara svarar och svarar. När vi kom hem satt mosters sockerkaka, vispade grädde och hjortronsylt, vääääldigt bra.

IMG_1566

Och några hinkar vatten,förstås. Och sen det bästa av allt; att få hoppa i bikinin,

IMG_1580…. traska barfota, över den där grusvägen jag älskar. Gå ner till vattnet. Bada, basta varm bastu, bada igen, basta och sedan duscha och göra sig för natten-redo. Sådär skönt mör och alldeles mjuk  och varm i kroppen, inifrån och ut.

IMG_1620IMG_1625IMG_1619IMG_1606

Och nu lyser månen. Och det är natt.

En kväll. När orden känns överflödiga.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4