Och helt plötsligt var det kväll.

Det här är nog en utav mina favoritstunder på dygnet; när tidiga kvällen är här, kvällssolen strålar in  genom köket och det är sådär ljuvligt lugnt här på gården och runtomkring. Fåglarna kvittrar, Liten ligger i sitt babygym och kvittrar han med. Han har badat ikväll.


IMG_1772 IMG_1773

På köksbänken framför köksfönstret. Han måste ju ha vacker utsikt, sa pappan.

Vi har även varit på bvc idag. Minimannen stegar på, både vikt- och längdmässigt. Och det är få saker som gör mig så lugn och glad, som att Liten växer och mår väl. Och sen har vi varit på den där skofabriken i Docksta också. Där Dockstatoffeln tillverkas. Pappan införskaffade en par nya, perfekt bruna, ekologiska dojjor.

IMG_1830IMG_1829 Mamman blev snål och tyckte att hon ju hade två par redan….. hon drog på loppis istället. haha! Jo, det är sant. Men idag blev det väldans billigt, faktiskt. För 13 kronor, så fick jag den här

IMG_1836

En trädgårdssax. Och med den var jag till Storan, på direkten. Och norpade rosor och daggkåpa! Stjärnflockan norpade jag ifrån svärmor. Perrrfekt!

IMG_1754

Köket har nu nya och färska blommor. Det är sommar så det sjunger om det! IMG_1748 IMG_1749 IMG_1750

Och Liten har haft sin ena moster vid sin sida idag också. Han får inte för lite av kärlek, det är ett som är säkert. Och det är ju också helt underbart, att se hur älskad han är, av så många. Moster M och vi päron åt middag ute vid det där vita bordet med den rosiga vaxduken. Halloumisallad och köttiga, kryddiga korvar och en kall örtsås med timjan plockad direkt ifrån krukan på bordet. Hur gott som helst.

Men nu är det bara vi. Lilla familjen. Och det är kväll, sådär lagom kväll, så att det fortfarande är mycket kvar av dagen. Liten blir alltid så trött efter bad, så vi ska ut och promenera och låta han sova gott i vagnen, i sin pastellprickiga pyjamas. Alla tre, nöjda, nöjda, nöjda.

Vår måndag. Jag är tacksam. Och på toppen; liiite, liiite vemodig och funderande. Vi har det så bra här. Hur ska jag någonsin klara av att säga hejdå?

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4