Det är lördag idag.

IMG_3151

Och idag är det ”varannan-dags-dagen”. Vi har jobbat så den här varma, makalöst soliga sommarveckan; varannan dag utflykt, långutflykt alltså. Och varannan dag lite lugnare och på ”våran” strand. Idag blir det vår älskade Gustavs-strand, igen. Igår var vi på ett tokläckert ställe. Men jag väljer att berätta om det senare. För..

…idag har vi lördag. Med en överlycklig fyramånaders. Är det 20 veckor han fyller idag? Jag ska vara ärlig och säga att veckorna är lite tappade. Vi pratar i månader nu. Häftigt! Och. Det enda han vill är att stå på benen och gå. Och hoppa förstås. När han nu fått världens sötaste sandaler av sin Gudmor, som ju också är här på ön. Ja, då är lyckan total.

IMG_3140_wm

Och idag. Ja, alla dagar, så känner jag så;

Att det får storma hur mycket det vill, överallt och runtomkring. För det gör det ju. Ibland mer. Ibland mindre. Livet är så. Men jag har min M och min Sixten. Och det, är min trygghet och allt jag kan önska.

IMG_3145Livet, min trygghet, i ett par blå sandaler på fötterna.

Vad med kan man begära?

Fridens!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4