Enda anledningen att vi hade män med oss till Minimalen, krukmakeristället, det var att dom visste vart vi skulle sedan. Dom tidigare smidda planerna, handlade om det här

IMG_3422

Gocart!!!

 

Det slutade med att det bara var alla killarna som körde. Och jag. (haha!) Jag kunde liksom inte låta bli, trots att den ena bruttan efter den andra, i gänget, bangade.

IMG_3433

Taggat gäng.

IMG_3437

Och si på klå´n! Vem som var först!? … ut ifrån startfållan, alltså.

IMG_3443Sen hade jag iiinte en chans. Grabbarna var som galna. Jag körde helt enkelt mitt eget race, väntade in dom ibland…

IMG_3446Körde picnictempo, hann göra peacetecken och sådär. Sen, när dom varvade mig, då gasade jag på utav bara vettet igen. Äsch, jag bjöd alla runtomkring banan på ett gott skratt. Och roligt hade vi, allihopa!

IMG_3429

Yeah!

Och som avslut på dagen, följde hela klanen syrran till flygplatsen och vinkade henne hejdå, för att sedan åka in till stan och äta en sista middag. Och på kvällen så packade Lillsvågge och Lillis ihop sina saker och åkte med färjan, hemåt fastlandet, dom också.

Sista dagen med gänget. Ett slut, på topp!

Och idag är det tisdag. Och vi tar en dag på stranden! Varmt, soligt och gott. Jag har nog aldrig fascinerats så över vädret, som dessa sommarveckor vi lyckats pricka in här på ön i år.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4