IMG_4019En dyngsur sporttopp efter ett grymt träningspass.

IMG_4025_wm

Förmiddagsmellis, massor av halloumi (allas vår favorit) tillsammans med ett hemlånat syskonbarn. En ynnest, att han ville följa med oss hem liksom.

IMG_4033Ett vips senare, och vi landade vid smultronstället, sommarstugan. Liten och jag vandrade barfota längs grusvägen.

IMG_4042Vi har badat. Och det var sååå skönt, det ser ni väl på mig? Jodå, när den överhettade kroppen väl var i, så var det skönt.

IMG_4066Och vi har ätit en middag som smakade himmelskt. Storan och tre utav syskonbarnen. Syrran, mamma, pappa, morbror S. Och så vi, Lilla familjen. Hur mysigt, på en vanlig måndag liksom?

IMG_4075

 Och nu har vi precis skilts åt. Sagt godnatt och vi ses imorn!. 

Och med orden från den ena systersonens utbristande vid smultronstället idag;  det här är ljuvligt! bäddar jag snart ner mig i sänghavet i mitt sommarhemma. En supermysig dag är till ända och jag känner mig rik.

Jag tänkte på det idag…

När jag ropar älskling! och både mannen och gudsonen kollar mot mig, fastän jag i stunden egentligen ropade på Liten. Då känner jag mig rik. Och lycklig. Att ha så många älsklingar runtomkring mig. Som bara finns där.

Familj och älsklingar. Det är rikedom.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4