Hej hopp!

Det blev hallonplock igår. bild 2Några mysiga timmar på ett hygge, tillsammans med Storan och Storsvåggen. Bara den grejen, att känna sig som 5 år igen och vara tillsammans med bara dom två, det var hur mysigt om helst. Jag och Storan var livrädda för björnen, men jag stod helfast vid att Storsvåggen lätt som en plätt skulle kunna puckla ner björnen ifall den kom fram där ur skogen…. Storasyster var  nämligen fast beslutsam om att hon hööörde den! och det var säääkert, och sådär….

Kära nån. Vi skrämmer inte alls upp varandra, hon och jag. Vi måste släpa med oss någon, som kan lugna oss. Igår var det Storsvåggen. I alla fall. 10 minuter innan jag skulle vara på middag, så rullade vi in på gården. Stövlarna satt fast på fötterna… det är ingen lek att plocka hallon i stekhetta! Men jag speedade på utav vettet, och hann på dom sketna minuterna både duscha (och tvätta håret, alla med långt hår förstår!), smeta på en rand mascara, klä mig, borsta barret OCH hinna innan klockan 18. Nöjd?

bild 3

Japp! Så nöjd att jag var tvungen att dra en selfie!

Landade på supergod söndagmiddag. Och mådde gott heela kvällen lång innan vi stupade i sängen. Jag var så där urtrött, som man blir av timmar av björnrädsla och hallonplock.

Men idag?

IMG_4592

Idag är vi högst levande. Startar dagen med ett grisigt tabatapass. En kombination var upphopp och burpees.. helt och hållet idiotiskt konstaterade vi. Jobbigt, men härligt när det var gjort!

IMG_4607

Efter morgonpasset myste vi med kattungar och trasakde genom Storans trädgård. Jag fick med mig färska blommor att sätta i vaserna här i älskade huset. En snabbdusch, en lunch. Och nu, nu tusan är vi på väg igen.

Mot hallonskogen!

tjohoooo!

En måndag. Och ett dagboksinlägg. Om lite ditt och datt.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4