Sitter här vid köksbordet…

Sörplar iskall hallonsmotthie, som är gjord på årets plockade hallon. Det smakar gudomligt gott. Och på frukostmackan ligger basilika, den jag nyss var ut och hämtade i mitt lilla växthus, du vet, och som står där bland tomaterna som fullkomligt klasar sig och gör grenarna tunga.

Livskvalité.

Jag funderar lite, på vilken mysig dag det var igår. Först en massa tvättande och minimerande av tvätthögen (jäääättemysigt, verkligen). Sen åkte vi till Mäjadalen och tränade tillsammans med Storan och Lillsvågge (som jag ju kommit på inte aalls är min svåger… eftersom Litens Gudmor inte aalls är min syster, egentligen. Men det känns ju som så. Som att hon är min Lillis, Litens moster och då blir ju Lillsvågge, min Lillsvågge. Äsch. Nu säger vi så!).  Passet var jobbigt och roligt, bra kombo! Liite vemodigt var det ändå.. för nu har minsann delar ur sommartränings-teamet återvänt till vardag och det kommer bli svårt att mötas en vardags-dag för att svettas tillsammans. Men kvällar och helger finns, sån himla tur!

IMG_4712

Och efter vi ätit middag och fräschat till oss så drog vi till Litens farmor och farfar. Och morsan var ute till den här krusbärsbusken som det bara dignade krusbär om och fick sig ett ryck. I ett nafs hada jag plockat 1,5 liter krusbär, satt igång marmeladkok och knådat ihop en sconesdeg. IMG_4719IMG_4721Så till kvällsfika serverades nybakta, grova, scones med linfrön i. På dom kunde man gegga på en alldeles nyykokt krusbärsmarmelad som var himlarns god. Och till det, fanns det en hög av goda Gotlands-te-sorter att välja bland.

IMG_4724IMG_4734IMG_4730

Ett riktigt tea-party. Såå mysigt!

Och idag är torsdag och jag har skön träningsvärk i hela kroppen, sörplar hallonsmoothie och på agendan står allt-möjligt-fix. Bland annat ett bvc-besök.

Hej hopp och ha en bra torsdag, vänner!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4