Tjingeling!

Idag har hallonförrådet fyllts på med ytterligare några liter. Timmar i skogen spenderades tillsammans med pojkarna och syrran. Snart är jag framme vid antalet-hallonliter-målet, härligt! När vi landade hemma igen, kom Norge-morfar och hans fräsiga A rätt som det var. Så vi satt i solen och sörplade kaffe ur dom där små söta kaffekopparna och alla konstaterade att det är för ett trevligt ställe, det här! och sedan gjorde jag ett ryck och rensade hallonen. Mannen erbjöd sig efter det att laga middag. Liten sov…och helt plötsligt hade jag ett bonusträningspass framför näsan. Inget jag hade räknat med. En skön löptur blev det, innan en god fredagsmiddag. Helt och hållet ljuvligt!

IMG_4833_wm-1

Det bästa med hela alltet, det är att komma hem och snusa på en nyvaken bäbis.

Och det vi ville göra nu, var egentligen inte att babbla så mycket, utan bara ge en snabb önskan om en…

IMG_4815_wm-1

…Trevlig helg!!!

 

 

 

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4