Och som det förbereds, alltså.

Imorn är det en stor dag. Jag blir rörd av bara tanken och vette katten hur jag ska kunna hålla mammahjärtats stolthets-kärleks-rörd-till-tusen-tårar inom mig imorn, när vår älskade Liten ska döpas.

IMG_5300

Idag, precis som igår, har vi förberett på alla de vis. Nu ikväll har slutpiffen gjorts, med blommor och sånt. Nu är det bara resten kvar… som att imorn tajma att lilla skrutten är lagom nyäten, nysoven, nybytt och så. Men hittills i sitt fem och en halv månader långa liv, så har han bara njutit sig genom livet. Så vi hoppas på en sån dag imorn också!

Förrutom att blåsa ballonger och duka fint, så har jag och M även hunnit med ett tufft träningspass, tillsammans med Storan såklart, ute på hennes gräsmatta, i lagom duggregn. Efter 80 axelpressar och 160 utfallshopp och en massa annat… då är man inte så kaxig. Men ändå lycklig, på det där viset, du vet säkert vad jag menar.

IMG_5255

Och maten, TOmaten (!), smakade himmelkst till middagen. Dom där röda goda, som jag gick ut barfota, över min älskade gräsmatta, bort till gammhuset där tomaplantorna vilar mot väggen. Där, där hämtar jag dom. Och den där köttabiten och halloumin var också himmelska, förstås.

IMG_5261

Nu har jag och M precis kommit från församlingshemmet. Det är piffat och klart och vi ska sno ihop varma kantarellmackor och bjuda svärpäronen, svägerskan med familj och Norge-morfar och A. Det är sista kvällen med gänget, på ena sidan familjen, och det måste vi verkligen ta vara på.

Trevlig helg och hoppas att Du mår bra, du med.

Och HÄR har du dagens pass, om du är sugen att prova det.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4